Alexia Eram și Mario Fresh, mai pasionali ca niciodată. Sărutul care a atras atenția fanilor. VIDEO

Chiar dacă nu mai sunt la început de relație, Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc la fel de tare ca în prima zi și nu le este rușine să arate atunci când toată lumea se uită la ei.

De curând, aflați la o terasă, alături de alți prieteni, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat cu patos, moment pe care l-au și imortalizat, apoi Alexia Eram l-a urcat pe Instagram, pentru a împărtăși totul și cu admiratorii virtuali.

VIDEO AICI

Citește și: Alexia Eram, interviu inedit luat mamei sale, Andreea Esca: “Crezi că ajungeam aici dacă nu erai tu?” Răspunsul fabulos al vedetei de la Pro TV

Ce spune artistul despre căsnicia cu fiica Andreei Esca

Invitat într-un platou de televiziune împreună cu Alexia Eram, Mario Fresh a făcut dezvăluiri cum o va cere  în căsătorie. Mai mult, se pare că artistul i-a spus deja iubitei sale câteva dintre detaliile care se vor petrece în ziua în care o va întreba dacă își dorește să devină soția lui.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de patru ani și plănuiesc să își trăiască viața împreună…

„Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”. Iar partenera lui a completat imediat: “Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”. 

Cum a început povestea de dragostea a celor doi. Andreea Esca și Antonia au jucat rolul lui Cupidon

Alexia Eram a povestit în urmă cu aproape un an cum a ajuns să-l cunoască pe cântărețul Mario Fresh. În timpul declarațiilor, vedeta a dezvăluit că îl plăcea mult ca artist, iar mama sa și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la «lansare» și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat.

Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.

Nu rata: Alexia Eram a picat examenul de conducere? Fiica Andreei Esca s-a chinuit să învețe câteva luni

Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, i-a spus Alexia Eram într-un interviu acordat propriei mame, Andreea Esca, relatează unica.ro.