Bianca Drăgușanu merge până în pânzele albe! Vedeta vrea să-l demaște pe Alex Bodi, după ce acesta a snopit-o în bătaie: „Urmează să fac niște dezvăluiri incendiare”

Bianca Drăgușanu știe că ceea ce s-a întâmplat între ea și Alex Bodi reprezintă finalul relației lor. Sau, cel puțin, asta le-a comunicat tuturor fanilor săi, din mediul online. Blondina a postat mai multe story-uri în care le mărturisește internauților faptul că urmează să facă dezvăluiri incendiare legate de relația ei cu afaceristul.

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat o turnură șocantă. Astăzi, fotoreporterii CANCAN.RO au fost pe fază și au obținut singurele imagini, în exclusivitate, cu Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a snopit-o, din nou, în bătaie. 

La doar câteva ore de la episodul halucinant prin care a trecut, cu masca pe față și ochelarii de soare la ochi, Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină, în timp ce le spune fanilor săi că urmează să le povestească tot ce s-a întâmplat și toate dramele prin care a trecut, din cauza lui Alex Bodi.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.
Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape” a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație.

Imagini terifiante! Bianca tumefiată

În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca și Alex Bodi în fața locuinței din Pipera. Imediat după ce a coborât din bolidul de lux al afaceristului, Bianca Drăgușanu a scos la iveală urmele îngrozitorului incident.

Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, blondina avea urme vizibile de violență. Avea fața tumefiată și era extrem de vânătă la un ochi. Semn clar că episodul violent a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

De precizat că, în momentul în care cuplul a remarcat echipa de la CANCAN.RO, Alex Bodi s-a ”transformat” într-un veritabil cavaler. Extrem de grijuliu, aparent vorbind, pentru că vânătăile oribile de pe fața Biancăi spun cu totul altceva, s-a dus către iubita lui și a ajutat-o să intre în casă.

Bianca, extrem de răvășită –  nici nu avea cum să fie altfel după ce ar fi fost supusă unor orori ieșite din comun –  a încercat să își ascundă fața plină de vânătăi intre palme, dar imaginile obținute de CANCAN.RO arată chinul și teroarea prin care a trecut.