• Home »
  • Stiri »
  • Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la trei ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la trei ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie, nepoata în vârstă de trei ani a fostului director executiv Formula 1, are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă, un birou personal pentru colorat şi face baie într-o cadă din aur.

Sophia, nepoata fostului director executiv de la Formula 1, Bernie Ecclestone, poate fi considerată cea mai răsfăţată fetiţă din lume. Mama sa, Tamara Ecclestone, moştenitoarea unei impresioante averi de 2,5 miliarde de lire, a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, scrie The Daily Mail.

Într-un teaser pentru noul episod, tânăra de 33 de ani îşi prezintă luxosul conac în valoare de 70 de milioane de euro din Kensington Palace Gardens, Londra, unde locuieşte alături de soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia (3 ani).

Peste 50 de servitor au grijă ca celor trei să nu le lipsească nimic, fiind deseori văzuţi în emisiuni cum curăţă imensul salon al casei, un dressing extensibil şi o baie de lux în care există o cadă din aur.

Tamara şi Jay au cumpărat casa din Kensington cu un preţ de 45 de milioane de lire sterline în 2011, dar se estimează că aceasta şi-a dublat valoarea.

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil,  Sophie are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă Frozen şi un birou personal pentru colorat.

Tamara şi Sophia au un număr mare de asistenţi şi servitori personali, care „păstrează casa prezentabilă şi se asigură că toate hainele sunt călcate“. Familia are propriul bucătar–chef, dar şi un angajat care are sarcina unică de a plimba cei zece câini ai familiei.

Implicată într-o serie de proiecte de modă, Tamara este o mamă îndrăzneaţă. Aceasta este cunoscută pentru relaţia apropiată cu fetiţa ei, intrând recent în gura presei după ce a declarat că va opri alăptarea doar atunci cand Sophia îşi va dori acest lucru.

Bruneta este fiica lui Bernie Ecclestone, fostul director executiv al grupului Formula 1. Implicarea acestuia în sport se presupune că i-a crescut avere la 2,5 miliarde de lire sterline.

Se crede că Tamara are o avere netă de 232 milioane de lire sterline, cheltuind 7 milioane de euro numai pentru organizarea propriei nunţi în 2013. Perechea a petrecut alături de 150 de invitaţi la cel mai luxos hotel din Riviera Franceză. Aceştia au dansat pe melodia „Endless Love“ interpretată de Mariah Carey, căreia i-au oferit un onorariu de 2.5 milioane de lire sterline, şi de Sir Elton John, care a fost răsplătit cu un milion de lire.


 Citeste si:


Citeste articol original: Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la trei ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO