• Home »
  • Stiri »
  • Destinaţiile verii de pe aeroportul din Cluj. Programul zborurilor charter

Destinaţiile verii de pe aeroportul din Cluj. Programul zborurilor charter

Din 25 mai, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zboruri tip charter. Programul de vară conţine nouă destinaţii din Grecia - Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini - şi Turcia - Antalya.

Zborurile spre destinaţiile de vacanţă vor fi operate în fiecare zi a săptămânii de companiile aeriene Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus şi Atlasglobal. Cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya, Turcia, de către şase companii aeriene.

Faţă de sezonul de vară 2016, de pe aeroportul clujean se va putea zbura şi către Tessaloniki, zbor operat de către compania Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie. 

„Ne bucură faptul că reuşim să le oferim clujenilor şi nu numai, posibilitatea efectuării de zboruri directe către destinaţiile de vacanţă preferate, în cele mai bune condiţii şi cu o frecvenţă ridicată, contribuind astfel la un concediu cât mai reuşit”, declara Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

De pe aeroportul clujean se efectuează peste 40 de destinaţii spre 21 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu. În primul trimestru al acestui an, traficul de pasageri a crescut cu aproximativ 60% comparativ aceeaşi perioadă a anului trecut.

Programul zborurilor charter de pe aeroportul clujean


Mai puteţi citi:

Un nou zbor leagă Clujul de vestul EuropeiCiteste si:
Citeste articol original: Destinaţiile verii de pe aeroportul din Cluj. Programul zborurilor charter