Ilinca Vandici s-a mutat cu soțul ei la doar o săptămână de relație. Gestul impresionant prin care a cucerit-o Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a povestit public despre cum a cucerit-o soțul său Andrei Neacșu, în urmă cu aproximativ patru ani. Cei doi s-au mutat împreună la doar o săptămână de relație, iar după un an, au făcut nuntă și copil.

În cel mai recent vlog al său, Ilinca Vandici (33 de ai) a povestit despre relația de dragoste dintre ea și soțul ei, Andrei Neacsu (29 de ani). Cei doi s-au cunooscut în vara anului 2016, iar în doar șapte zile, bărbatul a reușit să o convingă săse mute împreună. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” a povestit cum s-a întâmplat.

„M-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era, este și va fi probabil. Este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă.
El a fost super determinat și hotărât de la început. Adică? După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună.

El a dorit treaba asta. Eu cumva l-am condiționat. I-am spus că dacă va găsi un loc care să-mi placă, poate că o să ne mutăm împreună. În 8 ore cred, îmi trimitea poze din apartament. Când am ajuns seara acasă, pentru că am fost la un eveniment, aveam și toate cumpărăturile făcute. Aveam de toate în frigider, prosoape.
Stați liniștite fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile, dar m-a impresionat”, a mărturisit Ilinca.

Ilinca Vandici a povestit că Andrei este susținătorul ei numărul unu. Prezentatoarea a mărturisit că de fiecare data când are o problemă, soțul ei îi sare în ajutor. Mai mult decât atât, ea a fost atrasă de faptul că bărbatul și-a exprimat de la început dorința de a întemeia o familie cu vedeta.

„Oricând am avut orice fel de problemă, el a venit și a plusat acolo unde am avut minusuri.”, a spus Ilinca.

Andrei Neacșu, un tată de nota 9

„Muncește foarte mult și eu am înțeles chestia asta. Nu a schimbat copilul, nu a stat noaptea cu el sau mai știu eu ce. Eu am înțeles că nu vrea să facă asta. Andrei muncește de dimineața până după-amiaza în fiecare zi de la prima oră. Nu are sâmbete, duminici.Eu nu consider că dacă un bărbat nu-și dorește, dacă nu vine chestia asta din el, este un tată nasol sau mai știu eu ce aberații.”, pentru aceste detalii, Ilinca Vandici  i-a dat nota 9 lui Andrei Neacsu în calitate de părinte.