,,Lupii” au condus cu 3-1, dar au pierdut!

Pe Patinoarul Olimpic Brașov s-a disputat a doua partidă a echipei brașovene, în faza a doua a Erste Liga la hochei. Corona Brașov a întâlnit echipa maghiară Ferencvaros, una din favoritele competiției. Meciul a fost spectaculos, cu multe faze spectaculoase și cu 9 goluri. Echipa maghiară s-a impus cu 5-4, după prelungiri, la capătul celor trei reprize regulamentare, scorul fiind egal, 4-4. Oaspeții au marcat golul victoriei, după numai 32 de secunde din repriza de prelungiri.

De notat că echipa brașoveană a condus la un moment dat cu 3-1, dar nu a reușit să mențină ritmul și s-a recunoscut învinsă. Așa s-a întâmplat recent și în meciul cu UTE, semn că acest scor poate fi periculos în hochei…

Cu 4 puncte acumulate în două partide disputate, la care se adaugă bonusul de 2 puncte primit la startul fazei a doua a competiției, Corona Brașov se află pe primul loc în clasamentul la zi al Erste Liga, urmând să joace proxima partidă în deplasare, în 30 ianuarie, cu Dunaujvarosi.Citeste articol original: ,,Lupii” au condus cu 3-1, dar au pierdut!