Mascaţii au descins ieri în cartierul Gârcini din Săcele

Politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov au efectuat 6 percheziţii într-un dosar penal în care au fost retinute deja 5 persoane. In data de 17.10.2018 in urma unor masuri operative oamenii legii au depistat in flagrant cinci persoane imediat dupa comiterea unui furt prin efractie dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului Brasov. Hotii tocmai sustrasesera mai multe bunuri si sume de bani, valoarea prejudiciului fiind de 30.000 lei.

În urma administrarii probatoriului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Brașov, impotriva celor cele cinci persoane a fost dispusa masura preventiva a retinerii pentru 24 ore. Ieri au fost puse in executare sase autorizatii de perchezitie domiciliara in municipiul Sacele-Cartier Gârcini.
Persoanele prinse în flagrant sunt suspectate si de comiterea altor infractiuni de furt din societati comerciale si locuinte, savarsite in cursul anului 2018.

Dupa incheierea perchezitiilor, suspecţii au fost prezentaâi instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
Activitatile procedurale au beneficiat de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale iar punerea in executare a autorizatiilor de perchezitie de sprijinul jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile Brasov.

Vifor RotarCiteste articol original: Mascaţii au descins ieri în cartierul Gârcini din Săcele