• Home »
  • Stiri »
  • Motivul pentru care Poliţia Locală a închis trei cluburi din oraş

Motivul pentru care Poliţia Locală a închis trei cluburi din oraş

Două dintre cele mai cunoscute localuri din centrul Oradei, dar şi un alt local dintr-un cartier au fost închise de către Poliţia Locală. Motivul: lipsa autorizaţiei de funcţionare.

Localurile Black Eagle Pub şi Broadway din Pasajul Vulturul Negru, dar şi Baredo din strada Nufărului 67 au fost închise.

"Fiecare agent economic a fost sancţionat contravenţional conform Hotărârii de Consiliu Local 883/2016 în anul 2017, respectiv H.C.L. nr. 978/2017 în anul 2018, pentru nedeţinerea autorizaţiei de desfăşurare a activităţii eliberată de Primăria Municipiului Oradea", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Potrivit normativelor în vigoare, poliţiştii locali au dispus suspendarea activităţii comerciale a unităţilor de alimentaţie publică pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 26 februarie.

"Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea autorizaţiilor pentru desfăşurarea  activităţii de alimentaţie publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei", au mai declarat reprezentanţii Poliţiei Locale.

 Citeste si:


Citeste articol original: Motivul pentru care Poliţia Locală a închis trei cluburi din oraş