O sălăjeancă i-a impresionat pe juraţii de la „Chefi la cuţite”. Reţeta de ciurigăi a bunicii i-a asigurat calificarea

După Adrian Szucs, un alt concurent din Sălaj a reuşit performanţa de a se califica în etapa următoare a show-ului culinar "Chefi la cuţite".

În vârstă de 44 de ani, Claudia Bodea este din Cehu Silvaniei, însă locuieşte de zece ani în Austria, acolo unde lucrează ca femeie de serviciu la un centru pentru persoane cu dizabilităţi. Ea a aflat despre preselecţiile pentru emisiunea transmisă de Antena 1 în timp ce era în vacanţă în România, aşa că a decis să îşi încerce norocul.
Pasionată de tot ce înseamnă bucătărie, sălăjeanca s-a prezentat în faţa chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu cu ciurigăi cu dulceaţă de căpşuni, un preparat tradiţional a cărui reţetă a învăţat-o de la bunica ei.

Dacă chef Bontea a considerat că preparatul este prea simplu pentru pretenţiile show-ului, aşa că nu i-a oferit mult râvnitul cuţit, ceilalţi doi juraţi au decis să îi dea o şansă. Nu înainte, însă, ca chef Dumitrescu să îi atragă atenţia că aşteptările sunt mult mai mari: "E prima oară când avem gogoşi în emisiune. Farfurie fparte simplăî, deloc lucrată, nu ai plating, nu ai combinaţie de gust, e doar o gogoşică, cu o dulceaţă de căpşuni". Mult mai încântat a părut chef Cătălin, care a savurat desertul tradiţional românesc.

Dacă va câştiga premiul de 5.000 de euro pus la bătaie în acest sezon al "Chefi la cuţite", Claudia este hotărâtă să-şi cumpere oale de întreaga sumă.

Vă mai recomandăm:

Adrian Szucs, în etapa următoare a emisiunii "Chefi la cuţite". "Crocodil a la Sălaj", preparatul care i-a dat pe spate pe juraţi

Povestea americanului care a abandonat cariera de arheolog pentru o româncă. Din dragoste, s-a convertit în pizzerCiteste si: