• Home »
  • Stiri »
  • Scene dramatice pe străzile oraşului: doi minori au furat o maşină, au fugit cu ea de Poliţie şi au produs un accident grav

Scene dramatice pe străzile oraşului: doi minori au furat o maşină, au fugit cu ea de Poliţie şi au produs un accident grav

Doi minori, cu vârste de 13 ani şi 15 ani, au provocat un accident rutier cu o maşină furată, după ce au fost urmăriţi de Poliţie.

Doi adolescenţi au furat, în seara e joi, un autoturism Suzuki, al cărui proprietar a uitat cheile în contact după ce l-a parcat pe o stradă din municipiul Deva.

Minorii, unul cu vârsta de 13 ani şi celălalt de 15 ani, au plecat cu maşina la plimbare, îndreptându-se spre Hunedoara. Între timp, a fost anunţat furtul autoturismului, iar un echipaj de Poliţie din Hunedoara l-a identificat şi a pornit în urmărirea lui.

După o cursă de raliu pe străzile municipiului Hunedoara, cu Poliţia pe urme, şoferul minor al maşinii furate a produs un accident rutier, într-o intersecţie din Hunedoara. A lovit un autoturism al cărui şofer circula regulamentar, potrivit poliţiştilor, iar bărbatul aflat la volan a fost rănit. Alte două maşini au fost avariate.

Cei doi adolescenţi au scăpat teferi, însă au fost ridicaţi de poliţişti şi aduşi la audieri.

„A fost întocmt dosar penal pentru furt, conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis auto şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Un şofer s-a prăbuşit cu maşina în Râul Mare: la un pas de tragedie, după ce nu a mai văzut drumul pe furtună

Şoferul unei autoutilitare a fost la un pas de tragedie în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Judeţean 685, în zona turistică Brădăţel. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit într-o râpă, de pe podul peste Râul Mare.

VIDEO Accident rutier la intrare în Deva: două maşini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, după-amiază, iar timp de câteva zeci de minute traficul rutier a fost blocat.

Un autobuz cu 28 de pasageri a fost blocat de viituri pe un drum judeţean

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit în sprijinul pasagerilor unui autobuz care circula pe un drum judeţean din zona Devei şi care a rămas blocat în apa scursă de pe versanţi.

 Citeste si:


Citeste articol original: Scene dramatice pe străzile oraşului: doi minori au furat o maşină, au fugit cu ea de Poliţie şi au produs un accident grav