• Home »
  • Stiri »
  • Schimbări la Serviciul de Permise şi Înmatriculări. Care sunt noutăţile puse în practică de la 1 martie

Schimbări la Serviciul de Permise şi Înmatriculări. Care sunt noutăţile puse în practică de la 1 martie

Veşti noi pentru persoanele care au treabă la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor. Din 1 martie, programările se vor face doar online.

"Considerăm că este o măsură bună, de modernizare, de ridicare a calităţii acestor servicii, de eliminare a acelor cozi şi situaţii neplăcute, începând de la ora 5 dimineaţa, cu împărţirea biletelor de ordine care a creat mereu discuţii şi dispute. Unele judeţe funcţionează foarte bine şi am considerat ca şi în judeţul Bihor să trecem la această metodă de programare exclusiv online", a precizat Ioan Mihaiu, prefectul judeţului Bihor.

Acesta a mai adăugat că, prin astfel de demersuri, Instituţia Prefectului continuă să îmbunătăţească serviciile oferite cetăţenilor, având în vedere experienţa celor peste 27.000 de cetăţeni deserviţi online pe parcursul unui an.

Odată programat online, fiecare cetăţean trebuie să se prezinte cu cel mult cinci minute înainte de ora stabilită, fără a fi nevoie de obţinerea unui alt număr de ordine. 

 Citeste si:


Citeste articol original: Schimbări la Serviciul de Permise şi Înmatriculări. Care sunt noutăţile puse în practică de la 1 martie