Un fost model celebru din România a divorțat în secret. Ce acuzații grave îi aduce tatălui fetiței sale

Un fost model celebru în România a divorțat în secret. Iată ce s-a întâmplat în familia sa și ce acuzații grave îi aduce tatălui fetiței sale.

Fostul model Cristina Pană s-a retras de câțiva ani din viața publică, după ce s-a căsătorit și a devenit mama unei fetițe. 

Spune că a fost dată afară din casă

La trei ani de la nuntă, ea a răbufnit și a dezvăluit că a divorțat, dar și că are mari probleme cu fostul soț, care ar fi dat-o afară din casă, deși era alături de fetiță.

„Ne-ai lăsat în stradă, de Crăciun, fără un acoperiș deasupra capului când Ingrid avea doar un an”, a spus Cristina, care susține că l-a împrumutat pe fostul partener de viață cu sume uriașe de bani pe care nu le-a primit înapoi.

„Da, ea e o minune (fetita ei, n. red)… și merită tot ce e mai bun și mai frumos pe lumea asta. Dar tu, domnule avocat Ionuț cum poți să dormi noaptea? Liniștit? De ce nu plătești pensia alimentară pentru copilul tău? Nu ai bani? Dar să plătești ratele la Porsche ai bani? Să pleci în vacanțe la Miami, Mykonos, Ibiza și multe altele ai bani, domnule avocat?”, îi reproșează fostul model, scrie Wowbiz