UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste o maşină

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi. Un tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste o maşină.

Update, ora 22:45 Traficul pe Valea Oltului este în continuare blocat total. Cozile se întind pe zeci de kilometri, sute de tiruri şi maşini fiind blocate pe ambele sensuri.

Şoferul din autoturism din fericire este într-o stare destul de bună, având în vedere prin ce a trecut. Nu a suferit leziuni deschise, are un traumatism şi a acuzat dureri în zona coloanei şi a sternului.

Şi conducătorul auto din tir va fi transportat la spital, în urma rănilor suferite la umăr, după cum informează purtătorul de cuvântul al Poliţiei Vâlcea, inspector Sandra Dăscălete.


Update, ora 22:15 Un tir înmatriculat în Turcia, venea spre Râmnicu Vâlcea, dinspre Sibiu. 
 
Într-o curbă, camionul fiind plin cu cherestea, şoferul a pierdut controlul volanului, iar tirul s-a răsturnat peste o maşină care se afla pe contrasens. 
 
Şoferul, singur în maşină, a fost încarcerat şi rănit, dar s-a reuşit descarcerarea lui. Este conştient.
 
Circulaţia este blocată în continuare.
 
A fost trimisă o macara la faţa locului, pentru a repune tirul pe roţi, după plecarea celor de la SMURD şi ISU Vâlcea. 
 
Tirul era încărcat cu 20 de tone de cherestea.

 
- Ştirea iniţială -
 

În această seară, de 31 ianuarie, în jurul orei 21.00, potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe DN 7, la km 202 + 400 m s-a produs un grav accident rutier. 

 
Un tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un autovehicul. Evenimentul s-a produs pe Valea Oltului, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, blocând ambele sensuri, de mai bine de o oră.
 
Vom reveni cu amănunte. 

 Citeste si: